Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO World uppladdningsbart lok med mini-USB-kabel - 33599

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 300:-
I lager
SKU
17200
   

Detta här är en riktig skönhet på räls. Ett svart, kraftfullt mästerverk som ser ut som ett klassiskt ånglok. En lampa i fronten tänds och talar om för alla att de måste flytta sig från järnvägen. Lätt att ladda med USB-kabel. Du kan använda din dator, mobil eller surfplatta för laddning, var du än är.

Innehåller:

  • 1 BRIO lok
  • 1 mini-USB-kabel

Detaljer:

  • Mått: 10,2 x 5,2 cm (LxB)
  • Batterikrav: uppladdningsbart batteri ingår
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell33599
EAN7312350335996
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.