Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Min första järnväg - bärbart tågset - 33711

-43%

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

43%
Kampanjpris 150:- 263:- Du sparar: 113,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
23872
   

En leksakslåda i starka färger, bara för dig! Ta den med dig när du är iväg på besök eller på resande fot, och lek vart du vill. Öppna bara väskan och lek med loket och vagnen på rälsen. Rolig att använda och lätt att förvara.

Alla trädetaljer i BRIOs järnvägsset är gjorda av FSC-certifierat trämaterial.

Innehåller:

  • 1 låda
  • 1 tåg med vagn
  • 2 tågspår,
  • 2 slutspår

Detaljer:

  • Mått: 44,6 x 24,1 x 7,4 cm
  • Material: trä, plast, magnet
  • Ålder: från 18 mån.
Mer information
Modell33711
EAN7312350337112
VarumärkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.