Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Höghastighetståg 33748 - med ljud

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 260:-
I lager
SKU
11133
   

Detta höghastighetståg är tillverkat av samma material som våra klassiska tåg – och ger samma känsla – men har en modern design. Kom ihåg att trycka på knappen för att göra ett ljud så att alla kan höra tåget komma.

Alla trädetaljer i BRIO World-setet är gjorda av FSC-certifierat trä

Innehåller:

  • 3 tågvagnar

Detaljer:

  • Mått: 35,7 x 4,8 cm (LxH)
  • Batteribehov: 2 x LR44-batterier (ingår)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell33748
EAN7312350337488
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.