Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Gaffeltruck 33573

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 134:-
I lager
SKU
7116
   

På BRIOs järnväg transporteras det gods och varor varje dag, från alla världens håll och kanter. Med hjälp av denna gaffeltruck med förare kan du hjälpa till att lasta och lossa godset på ett effektivt sätt så att tågen inte blir försenade.

Innehåll:

  • Gaffeltruck
  • Figur
  • Gods

Detaljer:

  • Rek.ålder. från 3 år
Mer information
Modell33573
EAN7312350335736
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.