Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Stapelbara bropelare 33253

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
04205-04
   

Ta leken med BRIOs järnväg till nästa nivå med dessa gröna stapelbara bropelare i plast. Använd pelarna för att bygga en bro, en tunnel eller en häftig tågbana i flera plan - möjligheterna är oändliga!

Innehåll:

  • 2 gröna bropelare i plast

Detaljer:

  • Mått boks: 8,2 x 14,8 cm (BxH)
  • Materiale: tre, plast
  • Rek.ålder: från 3 år

I BRIO World finns det inga gränser eller begränsningar - bara oändliga lekmöjligheter. Var precis vem du vill, vart du än vill i BRIO World. Bygg, riv och bygg om - möjligheterna är oändliga. Alla de sex olika temana i BRIO World är ihopkopplade i ett lekfullt, interaktivt system, så att du kan köra, springa eller flyga mellan dem om du vill. Välkommen till äventyret!

Mer information
Modell33253
EAN7312350332537
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.