Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Brandbil med siren 33811

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 168:-
I lager
SKU
19069
   

Var brandman för en dag med BRIOs leksaksbrandbil med siren. Hoppa in i BRIOs brandbil som har medföljande vagn och brandslang. Tryck på knappen för att starta brandbilens sirener och ljus. Glöm inte att fälla upp varningsskylten när du är på olycksplatsen.

  • Mått: 17,4 x 4 x 4,9 cm
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell33811
EAN7312350338119
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.