Bright Starts Stroll'n Roll 2-i-1 gåvagn med bollar och 7 aktiviteter - med ljud och ljus

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 542:-
I lager
SKU
04234-11
   

Sitt och lek eller gå och putta med Stroll 'n Roll Activity Stroller från Bright Starts! Denna 2-i-1 gåleksak kan utvecklas i takt med ditt barns utveckling och kommer att ge din familj många års glädje. När den används som golvleksak finns det så många aktiviteter som kan fånga ditt barns uppmärksamhet. Gör dig redo att ha skoj med den interaktiva elefantsnabeln! Bebisar kommer att träna finmotorik genom att placera bollar i elefantens snabel, vilket aktiverar ljus och ljud.

De stora pianotangenterna räknar till 1, 2, 3 med fåniga ljud och färgintroduktion. Snurra på den mångfärgade bollen för att få en rolig överraskning. Eller vänd på den och se dolda safarivänner. Den rörliga stegen, hjulet och rattleksaken främjar finmotoriken. Dansa med till de över 70 sångerna samt ljud och talesätt på olika språk (engelska, tyska, franska och spanska).

När barnet växer kan denna sitt-och-lek leksak även användas som en gåvagn!

Innehåller:

  • Bright Starts Stroll 'n Roll 2-i-1 gåvagn
  • 3 bollar

Detaljer:

  • Mått: ca. 49,5 x 49,5 x 39,5 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Språk: engelska, franska, tyska, spanska
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
ModellBS-12892
EAN074451128927
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.