Bright Starts Shop 'n Cook 4-i-1 kund- och gåvagn i ett - aktivitetsleksak för de minsta

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 788:-
I lager
SKU
04234-20
   

Denna Shop 'n Cook 4in1 kund- och gåvagn från Bright Starts, som utvecklas i takt med barnet, ger barnet oändliga timmars lek och motorisk utveckling. 4-i-1-vagnen underhåller bebisen med 4 leksteg: spishällen kan tas bort så att barnet kan sitta och leka, benen kan låsas så att vagnen blir ett stillastående aktivitetsbord, och när bebisen börjar krypa är de breda, stadiga benen med hjul perfekta för att lära sig gå och se popcornen poppa när vagnen skjuts framåt.

När barnet växer tar du helt enkelt bort hällen för att avslöja en vagn som de kan fylla på med leksaker - precis som de kundvagnar som mamma och pappa använder. Spishällen erbjuder massor av aktiviteter, inklusive matlagningsljud som sprakar och popcorn som poppar! När barnet trycker på handtaget dyker den fåniga smörgåsen upp och när barnet trycker på den lysande knappen spelas det upp ett brusande ljud. Din lilla shoppare kommer att älska den här roliga vagnen som säkerligen kommer att bli en lekfavorit under alla småbarnsår!

Innehåller:

  • Bright Starts Shop 'n Cook 4-i-1 kund- och lära-gå-vagn

Detaljer:

  • Mått: ca. 43 x 48 x 39,5 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
ModellBS-52130
EAN074451521308
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.