Bright Starts Ford Mustang Walker - 3-i-1 Lära-gå-bil med ljud - rosa

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 1 584:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04216-184
   

Tuff gå-vagn från Bright Star med rosa Ford Mustang design, den är perfekt för barn som gillar bilar och även vuxna. Aktivitetsleksaken passar för barn som lär sig att gå, men passar även för de som lärt sig att gå. Använd gåstolen i gå-läge för att utveckla barnens grovmotorik, och när barnet har blivit mer säker på att gå kan man byta form på den till en lära gå-vagn. 

För att ändra från en gåstol till en annan form kan det avtagbara taket lyftas upp, och gå-bilen är redo att tas bort från gå-basen. Man kan fortfarandra använda basen utan bilen, och två barn kan nu leka ihop. Sätet är lite högre så att den stöttar ryggen och är bekväm, den har även en solid ram. För en extra rolig lekstund kan man ta bort ratten för att bara leka med den.

Lära-gå vagnen bidrar till en fantasifull lekstund i alla lägen och med olika bil-ljud, ljus och avtagbara delar. Aktivitetsleksaken är lätt att rengöra med en trasa, och man kan vika ihop den för att lätt lägga den åt sidan.

Innehåll:

  • 1 Bright Starts Ford Mustang Walker lära-gå-vagn

Detaljer:

  • Mått: ca. 72 x 64 x 50 cm
  • Max vikt (barn): 12 kg
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Färg: rosa
  • Rek. ålder: från 6 månader
Mer information
ModellBS-11212
EAN074451112124
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.