Bright Starts Bop and Giggle grodor - aktivitetsleksak med melodier och roliga ljud

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 281:-
I lager
SKU
04216-177
   

Med denna roliga leksak från Bright Starts™ sitter skrattet löst hos både stora och små. Barn kommer att älska att trycka på knapparna om och om igen för att se grodorna hoppa och snurra runt. De gör melodier och roliga ljud som barn kan glädja sig till. Och när barnet skrattar, är det svårt att inte skratta med!

Leksaken är perfekt att leka med själv, och man kan använda den när bebisen ligger på magen och även när den börjar sitta. Med färgglada detaljer, mjuk form och roliga ljud är denna leksak perfekt för att utveckla barns sinnen, och samtidigt främja förståelse för orsak-verkan genom att trycka ner knapparna för att få en reaktion från grodorna.

  • Bright Starts Bop and Giggle grodor med ljud och melodier
  • Med lätta knappar som introducerar former
  • Fin aktivitet för magträning eller sitt och lek

Innehåll:

  • Bright Starts Bop and Giggle aktivtetsleksak

Detaljer:

  • Mått: ca. 24 x 13 x 10 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ingår)
  • Rek. ålder: från 6 månader
Mer information
ModellBS-10791
EAN074451107915
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.