Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bkids Bebees spinnande pariserhjul - aktivitetsleksak med sugkoppsfäste

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

Vårt lågpris: 168:-
Tillfälligt slut
SKU
06192-132

Barnet kommer att älska att snurra på det färgglada hjulet med djuren runt och runt. Medan hjulet snurrar, snurrar även Beebee och de söta vännerna runt på sina platser. Låt barnet upptäcka de skramlande ljuden från skallran och njuta av alla de glada figurerna som verkligen förgyller lekstunden. Fäst leksaken till underlaget med hjälp av sugkoppsfästet och låt det roliga börja!

  • Utvecklar barnets finmotorik
  • Sugkoppen håller leksaken på plats

Innehåll:

  • Bkids Bebees spinnande pariserhjul

Detaljer:

  • Mått: 17,7 x 10 x 22 cm
  • Rek. ålder: från 6 år
Mer information
Modell004644
EAN3021105046448
VarumärkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.