Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Framåtvända 9 månader till 12 år

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
  1. Cybex Pallas S-fix Lavastone Black 518000921
    Cybex Pallas S-fix Lavastone Black 518000921
    Vårt lågpris: 2 999,- kr
    Tillfälligt slut
    Bevaka

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering

I denna kategori hittar du framåtvända bilbarnstolar som kan användas från 9 månader och upp till cirka 12 års ålder, beroende på barnets längd och vikt. I takt med att barnet växer demonterar man delar av bilstolen, och till slut är det bara en bälteskudde kvar. Bilbarnstolarna i denna kategori fästs med hjälp av ISOFIX och bilens bälte används till att säkra barnet.

När man köper en bilbarnstol så är det viktigt att kontrollera att produkten passar både din bilmodell och ditt barn. Är bilen försedd med ISOFIX? Om den inte är det så är det viktigt att välja en bilstol som kan säkras med hjälp av bilens egna bälten eller en bilbarnstol med bas som säkrar barnet ditt i bilen på ett bra sätt.

Vi rekommenderar alla kunder att följa NTFs och Trafikverkets rekommendation att barn ska åka bakåtvänt till minst fyra års ålder.

Copyright © 2019 ToySpace. All rights reserved.