Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Framåtvända 9 månader till 4 år

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Några barn har av olika anledningar behov för en framåtvänd bilbarnstol från tidig ålder, och de hittar du här. Vi har framåtvända bilbarnstolar som passar från nio månader och upp till fyra år. Bilbarnstolarna kommer från kända märken som tillverkar varor av hög kvalitet och stolarna har säkerhetstestats.

När man köper en bilbarnstol så är det viktigt att kontrollera att produkten passar både din bilmodell och ditt barn. Är bilen försedd med ISOFIX? Om den inte är det så är det viktigt att välja en bilstol som kan säkras med hjälp av bilens egna bälten eller en bilbarnstol med bas som säkrar barnet ditt i bilen på ett bra sätt.

Vi rekommenderar alla kunder att följa NTFs och Trafikverkets rekommendation att barn ska åka bakåtvänt till minst fyra års ålder. Några produkter har ett europeiskt godkännande att vändas tidigare men det säkraste för ditt barn är att åka bakåtvänt.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.