Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bilbarnstolar

3 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

3 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Barnets säkerhet i bil är mycket viktigt och ibland kan det vara svårt att hitta rätt babyskydd eller bilbarnstol till sitt barn. Toyspace.se har ett brett utbud av bilbarnstolar från leverantörer som är kända för att tillverka bilbarnstolar och babyskydd av hög kvalitet. Vi har babyskydd till nyfödda, samt bakåtvända, framåtvända och vändbara bilbarnstolar till barn i olika åldrar. Hos oss hittar du också olika baser samt andra tillbehör.

När man köper ett babyskydd eller en bilbarnstol så är det viktigt att kontrollera att produkten passar både din bilmodell och ditt barn. Är bilen försedd med ISOFIX? Om den inte är det så är det viktigt att välja en bilstol som kan säkras med hjälp av bilens egna bälten eller en bilbarnstol med bas som säkrar barnet ditt i bilen på ett bra sätt.

Vi rekommenderar alla kunder att följa NTFs och Trafikverkets rekommendation att barn ska åka bakåtvänt till minst fyra års ålder. Några produkter har ett europeiskt godkännande att vändas tidigare men det säkraste för ditt barn är att åka bakåtvänt.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.