Baby Einstein Stack & Teethe Stapelleksak med bitringar i olika texturer

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 155:-
Tillfälligt slut
SKU
07222-20

Utforsk nye teksturer, beroligge ømme gommer og stimuler motorikken med Shack & Teethe multi-teksturs bitering-leken fra Baby Einstein. Hver av de 5 fargerike ringene gir babyen en trygg leke som barnet kan bite på og utforske nærmere. Biteringene kan videre brukes til å stable, til glede og underholdning for baby. 

Utforska nya texturer, lugna ömt tandkött och stimulera motoriken med Shack & Teethe-leksaken från Baby Einstein med flera texturer. Var och en av de 5 färgglada ringarna ger barnet en säker leksak som barnet kan bita på och utforska vidare. Bitleksakerna kan också staplas till ett torn, till glädje och underhållning för babyn.

Innehåll:

  • Baby Einstein stapelleksak med bitringar

Detaljer:

  • Mått: ca. 15 x 15 x 10 cm
  • Material: plast
  • Ålder: från 0 mån.
  • Rengörs med fuktig trasa
Mer information
ModellBE-12356
EAN074451123564
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.