Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Einstein Baby DJ-mixer - aktivitetsleksak med ljud och ljus

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 394:-
I lager
SKU
07206-58
   

DJ-mixer från Baby Einstein låter bebisen prova hur det är att vara DJ, och mixa klassiska melodier genom användning av ljudfilter, tempojusteringar och tonhöjd. Varje knapp och spak har en funktion. Med handtag som gör mixern lätt att bära med sig vart som helst.

  • Låter bebisen bli musik-DJ
  • Spelar 8 melodier
  • Experimenterar med ljudfilter, tempo och tonhöjd
  • Upp till 4 instrumentljud
  • Handtag med enkelt grepp för små händer

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (medföljer)
  • Rek ålder: från 12 månader

Leksaker ifrån Baby Einstein är designade för att utveckla nyfikenhet genom sinnesupplevelser som färger, former, ljus och musik. Genomtänkta funktioner som framhäver barnets utveckling. Utforska Baby Einstein världen med lärande, musik och roliga vänner.

Mer information
Modell10335
EAN0074451103351
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.