Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Weather Duck Wardrobe - garderob för dockor

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 627:-
I lager
SKU
06205-16
   

Snurra på ankan på toppen av BABY Born Weather Duck Wardrobe för att visa dagens väder och vilka slags kläder BABY Born bör ha på sig idag.

Garderoben kommer med plats för att hänga kläder på galgar, men den innehåller även hyllor och lådor för alla slags plagg. På sidan av garderoben finns det en gul spegel som kan fällas ut så att BABY Born kan se hur hon ser ut innan hon bestämmer sig för dagens look.

Garderoben är vit med rosa dörrar.

Innehåll:

  • BABY Born Weather Duck Wardrobe – garderob

Detaljer:

  • Mått: L32 x B23 x H45 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka och kläder ingår ej.

Mer information
Modell827987
EAN4001167827987
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.