BABY Born Soft Touch Little Boy - interaktiv pojkdocka med 7 funktioner - gråter, dricker och badar - 36 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 474:-
I lager
SKU
08227-21
   

BABY Born Little Boy är en interaktiv pojkdocka med 7 funktioner och olika tillbehör som uppmuntrar till kreativt rollspel. Dockan är ca. 36 cm och passar därmed perfekt för dockföräldrar från 2 år och uppåt. Låt barnen mata sin dockbebis med den medföljande flaskan och torka de riktiga tårarna när pojken är övertrött av all lek.

Kom ihåg att kontrollera blöjan regelbundet för att se ifall den behöver bytas, eller försök potträna den lilla pojken efter att han har ätit en god måltid. Pojken övar på att äta från tallrik, men för tillfället bara med fantasimat. Om han råkar spilla så är det bara att bada honom. Och han älskar att bada! När han är både torr och mätt är det dags för sängen. Lägg honom på rygg och se hur han omedelbart sluter sina ögon och somnar sött. Den magiska nappen har en lugnande effekt och fästs enkelt på sparkdräkten för att alltid vara lättillgänglig. De rörliga armarna och benen gör det enkelt att klä av och på dockan, även för små barns händer.

Innehåller:

  • BABY Born Little Boy docka
  • Kläder
  • Potte
  • Blöja
  • Flaska
  • Tallrik med sked
  • Napp
  • Födelsebevis

Detaljer:

  • Mått. ca 36 cm
  • Ålder: från 2 år

OBS! Följ bruksanvisningens beskrivningar noggrant för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, även på insidan av dockan, får tid att torka upp helt.

Mer information
Modell831977
EAN4001167831977
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.