BABY Born outfit - blå byxor och turkos jacka med tryck till docka 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
03227-53
   

Det är dags att dansa i takt till musiken och då passar den här BABY Born klädseln perfekt. De blå byxorna påminner om jeans och är både bekväma och snygga, med en dekorativ vit rand på sidorna. Den trendiga, turkosa jackan har snygga detaljer som discostjärnor och musiknot mönstrade ärmar och en dragkedja i plommonlila för spänstiga kontraster. Med denna outfit är du redo för vilket disco som helst, och självklart ingår även Bruno och Bello som tryck på jackan.

Innehåller:

  • Turkos jacka
  • Blå byxa
  • Galge

Detaljer:

  • Passar dockor som är 43 cm
  • Ålder: från 3 år

OBS: docka ingår ej.

Mer information
Modell833599
EAN4001167833599
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.