Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born dockkläder - rosa pyjamas set till docka 38-46 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 150:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
20614
   

När det är läggdags är det skönt att ta på sig en härlig pyjamas innan man kryper under täcket. Denna söta, rosa tvådelade pyjamasen passar för dockor som är ca. 38-46 cm, till exempel för dina BABY Born och Baby Annabell dockor. Den rosa nättklänningen har ett gulligt litet nallebjörnmotiv med en rosett på, och matchande randiga byxor. Sov gott i denna pyjamas!

Innehåll:

  • Nattklänning
  • Nattbyxa
  • Klädhängare

Detaljer:

  • Passar dockor på 38-46 cm
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell870075
EAN4001167870075
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.