Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born dockkläder pyjamas set 38-46 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
20614
   

Ett gulligt litet björnhuvud pryder denna rosa pyjamas i två delar. Pyjamasen passar dockor på 38-46 cm och är tillverkad i ett varmt och mjukt material som ser till att dockan kan sova gott.

Detaljer:

  • Passar dockor på 38-46 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell870075
EAN4001167870075
VarumärkeBaby Born
Ålder3, 4, 5, 6, 7

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.