Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born dockkläder - kläder för 4 årstider - 43cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 474:-
I lager
SKU
04218-137
   

Det kan bli ganska stormigt på hösten, men för den lilla fashionistan BABY Born finns det inget som heter dåligt väder, bara dåliga kläder. Hennes poncho är helt perfekt klädsel till hösten. Ponchon har fina löv-motiv och ankan Berta pryder fint paraplyet. När det blir kallare i luften tar BABY Born fram sin vinterjacka med huva från garderoben, den är utsmyckad med ankan Berta som åker skidor. När det börjar bli varmare väder, kan BABY Born välja mellan två klänningar Hon har en blommig klänning med puffärmar, och en rosa klänning med ett tryck av en anka som badar. Bägge passar ypperligt till både sommar och vår. Det ingår även byxor i färgerna - rosa, lila och turkos, de kan man matcha ihop med alla kläderna.

Innehåll:

  • 2 klänningar
  • 1 poncho
  • 1 vinterjacka
  • 4 par byxor

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell829424
EAN4001167829424
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.