BABY Born Angel for babies - mjuk docka med stjärnklämma - 18 cm - rosa

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 187:-
I lager
SKU
03227-41
   

Ta med din bebis favorit BABY Born docka överallt med denna söta, rosa Angel för bebisar! Den 18 cm stora dockan har en mjuk kropp, och har en stjärnformad klämma så att du kan hänga dockan på till exempel vagnen eller babyskyddet. På så sätt är dockan alltid tillgänglig för barnet, och det finns ingen risk att tappa dockan. Den rosa dockan har en invändig skallra som gör det extra roligt och enkelt för barnet att observera dockan på flera sätt. Skulle dockan behöva tvättas kan den tvättas i 30 grader. Den lilla storleken och den mjuka kroppen gör dockan utmärkt som bebisens första docka.

Innehåller:

  • BABY Born docka med stjärnklämma

Detaljer:

  • Mått: ca. 18 cm
  • Kan tvättas i 30 grader
  • Färg: rosa
  • Ålder: från 0 år
Mer information
Modell832295
EAN4001167832295
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.