Baby Annabell SleepWell for babies - mjuk docka med inspelningsfunktion - 30 cm

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 269:-
I lager
SKU
03227-39
   

Låt ditt barn lugna ner sig med denna 30 cm stora Baby Annabell SleepWell bebisdocka som kan spela upp ljudklipp med hjälp av en inspelningsfunktion. Spela in dina egna ljud, oavsett om du vill ha en vaggvisa, fågelsång eller en liten berättelse på upp till 5 minuter, och tryck på den gosiga dockans mage. Inspelningen kan spelas upp 1–6 gånger i rad, och hjälper i upp till 30 minuter att få barn från spädbarnstiden att sova. Den mjuka dockan är perfekt att kramas med, och den kan även tvättas i 30 grader efter att ljudmodulen tagits bort. Den söta lilla dockan kommer snabbt att bli en favorit och en trogen följeslagare in i drömlandet.

Innehåller:

  • Baby Annabell SleepWell docka
  • Inspelningsfunktion

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Kan tvättas i 30 grader
  • Kräver batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 0 år

OBS! Ta ut den elektriska ljudenheten innan dockan tvättas.

    Mer information
    Modell706442
    EAN4001167706442
    VarumärkeBaby Annabell
    Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.