Aquabeads Deluxe Carry Case pysselväska med 1400 vattenpärlor i 48 färger

Aquabeads vattenpärlor - ett kreativt och roligt sätt att pärla!

Aquabeads-pärlorna ser ut som vanliga små färgglada kulor, men i kontakt med vatten händer något magiskt. Med Aquabeads vattenpärlor pärlar du ihop små färgglada pärlor i olika kombinationer, sprejar över med vatten och ser hur de direkt fäster sig till varandra. Vattenpärlorna liknar strykpärlor men man fäster ihop pärlorna utan att stryka, bara med vatten. Aquabeads vattenpärlor är lätta för barn att använda på egen hand. De är så roliga, nästan som magi!

Vårt lågpris: 498:-
I lager
SKU
06226-21
   

Aquabeads Deluxe pärlväska med pärplattor och 1400 vattenpärlor i olika färger och former. Med displaybricka och armband/ringadapter.

Med Aquabeads Deluxe pysselpaket i en praktisk väska blir drömmar verklighet. Det stora pärlpaketet har gott om plats för att sortera de färgade pärlorna efter färg. Med den praktiska väskans utformning kan pärlorna tas med överallt - pyssla på språng! Pärlorna placeras på flipboarden, och om en pärla har hamnat fel kan den tas bort igen med pärlplockaren i andra änden av pärlstiftet. Med flipboarden går den kreativa leken ännu snabbare, eftersom de färdiga kreationerna torkar på en platta, och inte som vanligt på själva pärlplattan. Allt du behöver göra är att pärla önskat motiv, spraya på vatten, vända på flipboarden och låta kreationen torka. Med smyckesadaptern kan även vackra smycken tillverkas, som en ring eller ett armband.

Det stora pysselsetet Aquabeads Deluxe kan börja användas på direkten och innehåller 1400 färgglada pysselpärlor (vanliga, glitter, pastell, stjärnpärlor och glitterstjärnpärlor), en stor förvaringslåda med flipboard, en pärldekorationsplatta , olika smyckeadaptrar, en 2-i-1 pärlpenna, en sprayflaska och schabloner.

Innehåller:

  • Aquabeads pysselväska med flipboard/vändplatta
  • 1400 vattenpärlor
  • Sprayflaska
  • Pärlpenna 2-i-1
  • Ringadapter
  • Armbandsadapter
  • Schabloner

Detaljer:

  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell31914
EAN5054131319147
VarumärkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.