Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Among Us Crewmate 2 pack actionfigurer rosa och turkos - 11 cm

Among Us är ett multiplayer-spel för 4 till 10 spelare som påminner om det klassiska maffia-spelet, men detta spelas i en online-rymdvärld.

Striden är mellan besättning och bedragare, där besättningen måste identifiera bedragarna och eliminera dem, samtidigt som uppgifterna måste slutföras. Besättningen vinner om alla bedragare kastas ut eller alla uppgifter är klara, medan bedragarna vinner om det finns lika många bedragare som besättningen. Var en del av detta populära spel med karaktärer och karaktärsuppsättningar, och skapa dina egna strider och uppgifter - ensam eller med andra.

Vårt lågpris: 332:-
I lager
SKU
05226-6
   

Ge dig ut på ett äventyr bortom denna värld med 2 Among Us actionfigurer i rosa och turkost. Perfekt för unga och gamla fans av det populära onlinespelet. Lek ut besättningens berättelser offline, och det är upp till dig att bestämma vem som är fuskaren.

Varje figur mäter cirka 11 cm och kommer med varsin uppsättning händer som du kan mixa och matcha hur du vill samt en extra hatt.

Innehåller:

  • 2 Among Us crewmates actionfigurer
  • 2 par händer
  • Extra hatt

Detaljer:

  • Mått förpackning: ca. 12 x 29 x 18 cm
  • Mått figur: ca. 11 cm (H)
  • Ålder: från 5 år
Mer information
ModellPMI-AU-9321-2-FO
EAN7290112478955
VarumärkeAmong Us
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.