Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Zuru X-shot Micro Fast-Fill - 2 X-shot vattenpistoler som fylls på 1 sekund

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns för alla barn!

Vårt lågpris: 174:-
Tillfälligt slut
SKU
02226-43

Ta vattenleken till en ny nivå med Zuru X-Shot Fast-fill vattenpistol! Dessa vattenpistoler fylls snabbare än något annat, på bara 1 sekund. Detta ger dig mer tid för lek och nöje. Det är lätt att fylla på, bara öppna upp baksidan av blastern och doppa under vatten. Blastern tätar sig själv när du tar upp blastern ur vattnet i nästa sekund, kolla gärna att den har klickat på plats. När vattenpistolen är full kan du springa tillbaka till leksaken. Med pumpfunktion kan du skjuta vatten upp till 8 meter!

  • Zuru X-Shot 2 st vattenpistoler
  • Fast-fill – fyll på var som helst
  • Räckvidd: upp till 8 meter

Detta paket är perfekt för två vänner, eller kanske ett syskonpar. När allt kommer omkring är det roligare att leka med vatten och en vattenpistol tillsammans!

Innehåller:

  • 2 Zuru X-Shot vattenpistoler

Detaljer:

  • Kapacitet: 170 ml
  • Rek.ålder: från 5 år

OBS: Färgen på vattenpistolen kan skilja sig något från bilden. 

 

 

Mer information
Modell56244
EAN4894680007659
VarumärkeZuru
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.