Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Baby aktivitetsbjörn med ljud och rörelse - uppmuntrar barnet till att krypa

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 424:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01217-3
   

Denna björn från Vtech inspirerar barnet till att vilja krypa. Tryck bara på den hjärtformade knappen, och björnen sticker iväg på alla fyra. Under färden pratar och sjunger den också, och har totalt över 50 sånger, melodier, ljud och fraser som den använder för att lära barnet om färger och former. Det sitter också en nyckelpiga ovanför blöjan på björnen som blinkar lyser i samband med ljuden – otroligt stimulerande och spännande att följa efter.

Björnen är av hållbar design, har en volymkontroll samt automatisk avstängning.

Innehåll:

  • Vtech Aktivitetsbjörn som kryper

Detaljer:

  • Batterier: 3 x AA-batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: 26x28x14 cm
  • Rek ålder: från 6 månader
  • Språk: svenska
Mer information
Modell950-181121
EAN5766181189198
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.