Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

TY Beanie Boos clip Kiwi flerfärgad fågel - 13 cm

Ty Beanie Boos - mjuka gosedjur med stora ögon

Är du på jakt efter något mjukt och gosigt? Ta en titt på vårt stora utbud av mjuka nallar från TY Beanie Boos. TY-nallarna är mjuka och har stora ögon, de är fantastiska lekkamrater och extra mjuka som gosedjur när man ska sova. Nallarna från TY Beanie Boos kommer som katter, hundar, ugglor, rävar, björnar, vilda djur, fantasidjur, karaktärer från TV och filmer och mycket mer.

Beanie Boos djur finns i olika storlekar, small, regular, medium, large och som klämma finns det en storlek och form för alla. Du kanske hellre vill ha en TY Squish a boos nalle som även kan användas som kudde? Nu kan du samla dem alla!

Vårt lågpris: 64:-
I lager
SKU
05195-143
   

Detta är en liten flerfärgad fågel från TY. Vissa ser ut som verkliga djur, medan andra är både fantasifulla och urgulliga. Oavsett vilket slags djur de föreställer så har alla stora, glittriga och snälla ögon. Hitta din favoritfigur från TY och skäm bort den med kramar eller samla på alla glada karaktärer för att ha den sötaste samlingen någonsin. 

Detta är den perfekta kompisen att ta med sig till lekparken, skolan eller vart du än går. Med hjälp av kabinhaken i plast kan du fästa din kompis på väskan, ryggsäcken eller i nyckelknippan. 

  • TY Kiwi flerfärgad fågel
  • Kabinhake i plast
  • Höjd: ca 13 cm
Detaljer: 
  • Rek.ålder: från 3 år

Vilken är din favorit?

Mer information
Modell36557
EAN008421365579
VarumärkeTy Beanie Boos
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.