Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Trunki Resväska Harley Nyckelpiga - röd

Trunki - den ursprungliga åkbara barnresväskan

Letar du efter en praktisk resväska för barn? Trunki är den ursprungliga ride-on resväskan för barn och kanske själva definitionen av ett enklare sätt att resa med barn. Trunki-resväskorna är designade för att göra resan roligare för barnen. De rymmer tillräckligt för att barnen ska kunna packa med sig de leksaker och tillbehör de behöver när de reser. Designen är rolig och färgglad, och det unika ride-on-konceptet gör att barnen kan sitta på resväskan och dras med hjälp av snöret - perfekt för trötta barnfötter på en stor flygplats.

Vårt lågpris: 547:-
I lager
SKU
03192-226
   

Nyckelpigan Harley från Trunki är redo för äventyr! Detta är en resväska med barnvänlig design, med en ovansida som fungerar som en bekväm sittplats för trötta små ben. Den lilla globetrottern kan själv dra väskan efter sig, sparka sig framåt med hjälp av hjulen eller dras framåt av sina föräldrar.

Väskan rymmer 18 liter, kommer med säkerhetslås, innerficka, packremmar som håller packningen på plats samt ett litet säkerhetsbälte för de gosedjur som hänger med på resan. Trunki är konstruerad i hård, lätt och tålig plast fri från PVC. Väskan är designad för att underlätta resandet både för barn och vuxna och passar för barn från 3 år.

Detaljer:

  • 2 handtag, axelrem och dragrem
  • Lås
  • Volym: 18 liter
  • Material: plast
  • Mått: 46 x 21 x 31 cm
  • Vikt, produkt: 1,7 kg
  • Maxvikt: 50 kg
Mer information
Modell0092-GB01
EAN5055192200092
VarumärkeTrunki
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.