Thorbjørn Egner Spårvagnen i Kardemumma stad prydnadskudde - 40x50 cm

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 231:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08192-60
   

Vår älskade Torbjørn Egner har inspirerat barn i generationer att vara snälla och anständiga mot varandra. Produkterna är baserade på hans originalverk och bearbetas med respekt för hans skapande. Prydnadskudde med den roliga texten om spårvagnen i Kardemumma stad på ena sidan, och en bild på spårvagnen på den andra. Fint till barnrummet.

Innehåller:

  • Thorbjørn Egner Spårvagnen i Kardemumma stad prydnadskudde

Detaljer:

  • Mått: 40 x 50 cmÖverdrag i 100% bomull med 100% polyester innerkudde
  • Dragkedja i botten

Mer information
Modell751401
EAN7028237514018
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.