Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Super Mario Vattenflaska med sugrör - 480 ml

Leksakerna från Nintendo bjuder på samma magi och spänning som du upplever i tv-spelen!

Nintendo, Nintendo Super Mario och World of Nintendo bjuder på samma magi, spänning och underhållning som du får i de kända tv-spelen från Nintendo.Samla på dina favoritkaraktärer, bygg bilbanor och låt Mario och Luigi tävla om första plats. Kombinera olika lekset för att skapa ditt helt egna Nintendo-universum, lika detaljrikt som i spelen. Nintendo, med Mario och Luigi i spetsen, är lika roligt för föräldrar som kommer ihåg härliga lekstunder från sin barndom, som det är för unga som upplever magin för första gången.

Vårt lågpris: 127:-
I lager
SKU
02225-65
   

Super Mario vattenflaska med drickpip i silikon och som är gjord av mycket slitstark tritanplast. Flaskans drickpip är skyddad under ett lock som öppnas med hjälp av en tryckknapp. Drickpipen är ansluten till ett sugrör för att man enkelt kan dricka ur flaskan. Tritan innehåller inte BPA och är ett mycket hållbart material. Tritan kan inte krossas, är transparent och utan både östrogena och androgena aktiviteter. Det finns även ett praktiskt handtag på flaskan för enkel frakt.

Innehåller:

  • Super Mario vattenflaska

Detaljer:

  • Material: Tritan (renaste formen av plastprodukt)
  • Volym: 480 ml
  • Rek.ålder: från 4 år

Det rekommenderas inte att diska flaskan i diskmaskin.

Mer information
Modell21496
EAN8412497214969
VarumärkeNintendo Super Mario
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.