Star Wars Rogue One actionfigur - Sergeant Jyn Erso (Jedha) - 10 cm

Star Wars-leksaker, figurer, utklädning och tillbehör - ta leksaken ut i rymden

Ta striden ut i rymden, oavsett om du vill slåss på det goda eller ondas sida. Här hittar du Star Wars-effekterna du behöver bland vårt stora utbud. Star Wars rymdskepp och starfighters, fordon, figuruppsättningar, Darth Vader-figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars-dräkt och utklädning samt masker och jeditillbehör som ljussvärd. Återskapa spänningen genom Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper och rädda universum tillsammans med Luke Skywalker, Chewbacca och C-3PO.

Här har du valet att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet, med byggset och dioramavisningsset, pussel, leksaker och tillbehör från de välkända långfilmerna om en galax långt, långt borta och den populära tv-serien om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian och Bobba Fett!

Vårt lågpris: 175:-
I lager
SKU
24275
   

Spela ut favoritscenerna från Star Wars-universumet med denna actionfigur av Sergeant Jyn Erso! Upptäck en galax av rymdskepp och fordon och förlora dig i spännande historier om det goda mot det onda - i en värld av hjältar, skurkar, droider och varelser från rymden.

I Star Wars: Rogue One är Jyn Erso en högt kvalificerad soldat i Rebel Alliance, och hon är ivrig att föra kampen till imperiet. Jyn har liten tålamod för diskussionerna i Alliance High Command, tillräckligt för att hon ska ta saker i egna händer. Actionfiguren är cirka 10 cm hög och levereras med ett vapen som kan skjuta ut projektiler.

Innehåller:

  • Sergeant Jyn Erso (Jedha) actionfigur
  • Våpen med prosjektil

Detaljer:

  • Mått: ca. 10 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
ModellB9846
EAN5010994962203
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.