Stabilo Power tuschpennor med lång torktid - 12 st - kan vara utan lock i upp till 8 veckor utan att torka ut

Sätt färg på ditt liv med rit- och färgtillbehör från STABILO. Gör din dag ljusare med lite färg. Stabilo erbjuder färgpennor i flera storlekar, lämpliga för små och stora barn som älskar att uttrycka sig med färger och former. Här har du ergonomiskt utformade färgpennor och tuschar för stora och små, samt praktiska tuschpennor i härliga färger.

Vårt lågpris: 73:-
I lager
SKU
10226-79
   

Vilken tuschpenna kan ligga utan lock i upp till åtta veckor utan att torka ut? Ja, STABILO Power kan faktiskt göra det! Det är åtta långa veckor att hitta korken. Ergonomisk triangulär greppzon för bästa grepp även för små händer.

Denna fiberpenna målar mycket och i klara färger! Perfekt för barn som ibland glömmer att sätta på locket. Den har en rekordlång avstängningstid på upp till 8 veckor utan torkning. Det finns knappast några bättre pennor till lekrummet! Spetsen är rejäl och designad för att stå emot de små artisternas intensiva tryck. Bläcket kan tvättas bort. Linjebredden är cirka 2 mm, men det går även att uppnå tjockare linjer beroende på hur du håller pennan. Här i en förpackning med 12 tuschpennor.

Innehåller:

  • 12 Stabilo Power tuschpennor

Detaljer:

  • Linjebredd: 2 mm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell280122
EAN3168070280122
VarumärkeStabilo
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.