SpiderMan 2017 Ford GT leksaksbil och figur i metall - 17,5 cm lång

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 398:-
I lager
SKU
06223-6
   

Återskapa dina favoritscener från Marvels många filmer om SpiderMan och hans jakt på att bekämpa brottsligheten med hjälp av en häftig leksaksbil och actionfigur i metall. I detta paket hittar du en Ford GT 2017 som är 17,5 cm lång och fullspäckad med häftiga detaljer - bara se på interiören. Den röda och blå bilen pryds av ett spindelnätsmönster och kommer med frihjulsmekanism samt öppningsbara dörrar och motorhuv.

Du får även med en SpiderMan figur i metall som ser ut precis som i filmerna. Den stöpta dräkten i rött och blått med den ikoniska spindeln på är detaljerad och inspirerar till actionfyllda scener. Samla på alla figurer i serien (säljs separat) och bli ledare för ditt eget Avengers team!

Innehåller:

  • SpiderMan Ford GT 2017 leksaksbil i metall
  • SpiderMan figur leksaksbil i metall

Detaljer:

  • Längd bil: 17,5 cm
  • Skala: 1:24
  • Material: metall
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell253225002
EAN4006333065156
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.