Sophie la Girafe Save Giraffes presentask - med Sophie la Girafe bitleksak och nyckelring

Här hittar du bland annat Little Sophie på 18 cm, en mycket omtalad och populär barnleksak som är perfekt för små barn med ömma gommar. Sophie-leksakerna är fulla av upptäckter och aktiviteter som väcker barnets sinnen som syn, hörsel, smak, lukt och beröring. Sophie la giraff är en fransk, handgjord giraff som har vunnit många prestigefyllda priser. Leksakerna från giraffen Sophie är överst på önskelistan för de flesta småbarnsföräldrar.

Vårt lågpris: 309:-
Tillfälligt slut
SKU
08216-25

Rädda girafferna med Sophie la Girafe. Genom att köpa den här presentuppsättningen hjälper du till att stödja Giraffe Conservation Foundation, som fokuserar på bevarande och hantering av giraffer i deras naturliga element i Afrika.

Denna presentuppsättning levereras med en Sophie la Girafe bitleksak och en Sophie la Girafe nyckelring i 100% naturgummi, så att både stora och små kan njuta av den lilla giraffen. Sophie la Girafe är den populära barnleksaken fullt av upptäckter och funktioner som väcker barnets sinnen.

Syn:

De mörka fläckarna på Sophies kropp, liksom hennes mörka ögon skapar visuell stimulans och gör henne lätt igenkännlig för barnet.

Hörsel:

När barnet kramar Sophie gör hon ett roligt pipande ljud som stimulerar barnets hörsel och som också hjälper barnet att förstå sambandet mellan handling och effekt.

Smak:

Sophie är väldigt flexibel och mjuk och hon har flera delar som barnet kan tugga på (öron, horn och ben). Hon är perfekt för att lugna barnets ömma tandkött när tänderna kommer ut. Giraffen är handgjord i de franska alperna och består av naturgummi (ftalatfritt). Hon är målad med matfärg. Föräldrar behöver därför inte oroa sig för att barnet får i sig farliga ämnen när de tuggar på Sophie.

Känn:

Sophie är tillverkad av naturgummi, vilket gör henne god och mjuk vid beröring. Hon har också en perfekt passform för små barns händer. Hon är väldigt lätt, och hennes långa hals och ben gör det lätt för barnet att få tag på henne.

Lukt:

Sophie luktar sött naturgummi från Hevea -trädet, något som barnet kommer att älska.

Innehåller:

  • 1 Sophie la Girafe bitleksak
  • 1 Sophie la Girafe nyckelring

Detaljer:

  • Material: naturgummi
  • Rek ålder: från 0 månader.
Mer information
Modell516514
EAN3056565165149
VarumärkeSophie la Girafe
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.