Smoby Trädgårdskök för barn med leksaksmat och tillbehör - 85 cm

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 014:-
Tillfälligt slut
SKU
01226-76

Smoby leksakskök för trädgården, med mekaniska funktioner och hyllor för tillbehör som leksaksmat, grill och köksredskap.

Med detta trädgårdskök från Smoby kan du laga smarriga rätter utan att bränna vare sig fingrarna eller leksaksmaten. Grilla en hamburgare, korv eller spett och smaka av med salt och peppar. Hamburgaren kan toppas och spetten kan sättas ihop. Detta leksakskök har en modern grillplats med grill. Barnet kan till och med styra leksakslågor av plast med en strömbrytare för att ge intrycket att de hoppar upp och ner genom gallret. Redo för en ordentlig grillstämning?

Barn kan öppna locket för att titta och kolla om maten är klar, precis som riktiga grillmästare. Här finns en stor arbetsyta för förberedelse och färdigställande av maten, samt fritös för utsökt friterad mat som tillbehör till grillmaten. Köket är tillverkat av UV-behandlad plast och är därmed mer motståndskraftigt mot blekning från solen. Alla tillbehör får plats i kökets förvaringshyllor för snabb rengöring och med hjul kan du enkelt skjuta arbetsstationen dit du behöver den.

Funktioner:

  • Smoby trädgårdskök för barn med 2 hjul och handtag
  • Mekaniska funktioner som skapar ljud
  • 43 delar med tillbehör
  • Förvaringshyllor
  • Växer med barnet tack vare avtagbara fotlister (6 cm)

Innehåller:

  • Smoby trädgårdsgrill med benförlängningar
  • Grillredskap
  • Servis och glas
  • Leksaksmat och skärbrädor
  • Örtkrukor

Detaljer:

  • Mått: ca. 85 x 40 x 85 cm (LxDxH)
  • Material: UV-behandlad plast
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell312004
EAN3032163120049
VarumärkeSmoby

Mekanisk

Knappar ger ljud och låter dig kontrollera leksakslågor.

Tillbered

Leksaksmat kan sättas ihop till en hamburgare och grillspett.

Provsmaka

Ge maten det lilla extra med salt och peppar.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.