Smoby Supermarket affär med scanner, kassa, kundvagn och leksaksmat

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 793:-
I lager
SKU
11236-6
   

Affär från Smoby med kundvagn och elektronisk skanner med ljus och ljud, samt tillbehör som leksaksmat och leksakspengar.

Att leka affär är en riktig klassiker för förskolebarn och får dem att engagera dem i vardagsinspirerad rollek. Smoby-supermarket erbjuder även en lekfull design som föreställer en riktig mataffär och levereras med en kundvagn! På detta sätt kan barnen enkelt göra sin veckohandling. Precis som i verkliga livet kan ett mynt placeras i handtaget på vagnen. Barnen kan välja mellan att stå i kassan eller vara kund. Att stå i kassan blir spännande med den elektroniska kassan med LCD-display, räknefunktion och en skanner med pipande ljud och ljusfunktion, vilket gör shoppingen väldigt rolig.

Med mikrofonen (utan funktion) kan kassörskan göra ett utrop, och i kassapparatens låda kan man förvara leksakspengar och mynt. Detta är ett roligt sätt för barn att lära sig hantera pengar på rätt sätt. Affärens sortiment är mångsidigt och erbjuder ett brett utbud av varor för små kunder: frukt och grönsaker, godis och förpackningar av olika slag. Alla varor kan presenteras snyggt på hyllorna. Tack vare den justerbara klockan kan varje barnen själv bestämma när det är dags för affären att stänga för dagen.

Innehåller:

  • Smoby affär
  • Leksaksmat och förpackningar
  • Scanner
  • Leksakspengar - sedlar och mynt 

Detaljer:

  • Mått: ca. 49 x 38 x 89 cm
  • Mått kundvagn: 44 cm (H)
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år

OBS! Leksetet kräver montering av en vuxen, cirka 1 timme.

Mer information
Modell350238
EAN3032163502388
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.