Smoby Ride-on - rosa gåbil

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 353:-
Tillfälligt slut
SKU
09218-26

Med Smoby Tide-on gåbil i färgen rosa kan ditt barn öva på att gå från tidig ålder. Gåbilen har ett roligt utseende och liknar en katt. Låt ditt barn skjuta fram den medan den kryper, och efterhand som han/hon börjar att resa sig kan denna gåbilen bli ett praktiskt hjälpmedel för att komma fram på. Under sätet finns det ett fack där barnet kan förvara leksaker. Gåbilen kan användas både inomhus och utomhus på grund av sin stabila konstruktion.

Gåbilen hjälper ditt barn till att utveckla motoriken och att utforska områdena runt sig.

Innehåll:

  • Smoby Ride-on - rosa gåbil

Detaljer:

  • Mått: 54 x 27 x 40 cm (LxBxH)
  • Färg: rosa
  • Rek. ålder: från 10 månader
Mer information
Modell720524
EAN3032167205247
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.