Smoby Maestro Ride-on - 3i1 lära-gå-bil med skjutstång - blå

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 845:-
I lager
SKU
03233-38
   

Smoby Maestro lära-gå-bil i blått som växer med barnet, med föräldrastång och säkerhetsbåge, bilen kan användas från 6 månader, och när barnet växer kan de skjuta runt bilen.

Denna lära-gå-bil från Smoby Maestro är en komplett sparkbil, med 3 produkter i 1! Redan från 6 månader kan den lilla sitta i bilen och njuta av små körningar. Den justerbara föräldrastången låter dig trycka runt tills barnet kan röra sig på egen hand. Tack vare säkerhetsstativet och bältet sitter den säkert på bilen och kan placera fötterna på fotstöden.

  • Gåbil som växer med barnet
  • Med reglage för föräldrakontroll
  • Med avtagbara bälten och stativ
  • Fotstöd för barnets ben

Från 10 månader kan barnet själv utforska huset med sin nya bil, antingen genom att sätta sig på den och sparka den från golvet eller genom att luta sig på stativet bak och använda bilen som en lära-gå-vagn. Barnet kommer att älska att leka med bilens elektroniska signalhorn, växelspaken, mekaniska nyckeln och de "magiska ögonen" som kan ändras för att uttrycka olika känslor.

  • Lära-gå-bil med upphöjd rygg för stöd
  • Med elektronisk horn och mekanisk nyckel
  • "Magiska ögon" som kan uttrycka olika känslor
  • Förvaring under sitsen

En 3i1 lära-gå-bil i samma produkt, en leksak som växer med barnet och deltar i den motoriska utvecklingen i takt med att barnet lär sig gå. Bilen har även en leksakslåda placerad under sätet som gör att barnet kan transportera det de vill ha med sig på resan. Både unga och gamla kan njuta av sköna och lugna turer med Maestro-bilen tack vare tysta hjul.

Innehåller:

  • Smoby Maestro 3i1 lära-gå bil

Detaljer:

  • Mått: 61 x 44 x 55 cm
  • Sitthöjd: 20 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (ingår)
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
Modell720304
EAN3032167203045
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.