Smoby Lekstuga på ben - med rutschkana och stege

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 4 582:-
Produkten har en vikt eller storlek som inte kvalificerar för gratis frakt. 450 kr i frakt tillkommer per enhet.
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03184-73
   

Smobys lekstuga på ben är en perfekt plats att ha kul med vänner och utveckla din fantasi! Med en stege som når upp till den 70 cm höga plattformen erbjuder lekstugan utsikt över trädgården. Tack vare halvdörren och de 3 fönstren kommer de små äventyrarna att ha koll på allt.

Lekstugan är fantastisk för att leka kurragömma där du kan gömma dig på verandan eller bakom skjutdörrarna! För en ännu roligare lekstund kan man komplettera med en elektronisk dörrklocka (ingår ej), så att barnen hör om någon kommer på besök. Stugan blir snabbt barnens favoritställe!

  • Smoby lekstuga på styltor
  • Med stege och rutschkana
  • UV-behandlad plast för bättre hållbarhet
  • Anslutningsmöjligheter för vattenslang på rutschkanan

Förutom att vara gjord av solida material är Smoby lekstugan UV-behandlad för att garantera dess stabilitet och färghållbarhet över tid.

Innehåller:

  • Lekstuga med balkong
  • Fönster (2 med skjutdörrar)
  • Stege
  • Rutschkana

Detaljer:

  • Mått: 260 x 160 x 197 cm
  • Mått hus: 98 x 110 x 127 cm
  • Vikt: ca 35 kg
  • Max.belastning: 50 kg
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell810800
EAN3032168108004
VarumärkeSmoby
Smoby lekstuga på ben med rutschkana Smoby lekstuga på ben med rutschkana

Rutschkana

Anslutningsmöjligheter för vattenslang på rutschkanan för en extra rolig lekstund.

Stuga till barn med fönster Stuga till barn med fönster

Fönster

Ha full koll inifrån lekstugan med en halvdörr och 3 fönster, varav två har fönsterluckor.

Lekstuga från Smoby med stege Lekstuga från Smoby med stege

Stege

Lekstugan med pålar nås via en stege, och har en balkong med staket framför entrén.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.