Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby GM Rutschkana med vattentillkoppling - 150 cm

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 723:-
I lager
SKU
01226-70
   

GM-rutschkanan från Smoby erbjuder massa nöje även under de varmaste sommardagarna. Med färgglad design och 150 cm rutschkanelängd i tillägg till anslutning för trädgårdsslang så att rutschkanan på ett ögonblick kan förvandlas till en vattenrutschbana. Samma rutschkana, men dubbelt så kul.

Rutschkanan har en stabil stege med räcken, halkfria steg och med en bred bas för extra stabilitet. Rutschkanan är lätt att montera och kan tas isär igen för bekväm förvaring. Tillverkad av UV-behandlad plast, så att den är särskilt motståndskraftig mot väderpåverkan och blekning.

Innehåller:

  • 1 Smoby rutschkana

Detaljer:

  • Mått: 159 x 68 x 100 cm (LxBxH)
  • Max vikt användare: 50 kg
  • Rek ålder: från 2 år
Mer information
Modell820505
EAN3032168205055
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.