Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Fotbollsbord - foosball

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 1 693:-
I lager
SKU
03192-131
   

Introducera barnet för fotboll med detta stabila och robusta fussball-spelet från Smoby. Spelet är utrustat med ergonomiska handtag, bollfångare och poängräknare. Detta är ett klassiskt fussballspel med spelare som snurras, bollar som flyger i mål och målräknare som håller koll på ställningen. Bjud in vänner och familj till en riktigt spännande fotbollsturnering!

Innehåll:

  • Smoby fotbollsbord
  • 2 bollar i kork

Detaljer:

  • Mått: 120 x 87 x 86 cm
  • Vikt: 19,6 kg
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell620302
EAN3032166203022
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.