Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Smoby Fotbollsbord - foosball

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 913:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03192-131
   

Introducera barnet för fotboll med detta stabila och robusta fussball-spelet från Smoby. Spelet är utrustat med ergonomiska handtag, bollfångare och poängräknare. Detta är ett klassiskt fussballspel med spelare som snurras, bollar som flyger i mål och målräknare som håller koll på ställningen. Bjud in vänner och familj till en riktigt spännande fotbollsturnering!

Innehåll:

  • Smoby fotbollsbord
  • 2 bollar i kork

Detaljer:

  • Mått: 120 x 87 x 86 cm
  • Vikt: 19,6 kg
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell620302
EAN3032166203022
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.