Smoby Cherry leksakskök med ljus och ljud - med 25 tillbehör

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 740:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10226-50
   

Smoby Cherry leksakskök har ljus och ljud, och kommer med 25 tillbehör som köksredskap och leksaksmat.

Leksaksköket Cherry från Smoby kommer att glädja barn som älskar att laga mat och imitera de vuxna. Med sin tidlösa design och trevliga färger passar detta kök in var som helst. Köket har en höjd på 96 cm, vilket är idealiskt för barn från 3 år och uppåt, med en bänkhöjd på 48,5 cm. Lekköket är stabilt och gediget vilket ger möjligheter till timmar av lek och skoj.

Smoby Cherry består av flera delar såsom spishäll med ljudeffekter, diskho, överdel, ugn, kyl, kaffebryggare och ett antal förvaringsytor. För att tillföra mer liv till köket kommer den också med en rad tillbehör som grillverktyg, bestick och tallrikar, koppar och glas, kaffekapslar, stekpanna, kastrull med lock, burkar och magisk fisk och stek med två färger för realistisk lek med grillen.

Innehåller:

  • Smoby Cherry leksakskök
  • 3 grillredskap
  • 2 gafflar, 2 knivar, 2 skedar
  • 2 tallrikar, 2 glas, 2 koppar
  • 3 kaffekapslar
  • Stekpanna, Gryta med lock
  • 2 matlådor, magisk fisk och kött

Detaljer:

  • Mått: 66,5 x 32 x 96 cm (LxDxH)
  • Batteribehov: 2 x LR03 (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell310914
EAN3032163109143
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.