Smoby Baby Nurse stort lekcenter för dockor med matplats, skötbord och vagga - med 19 tillbehör

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 410:-
I lager
SKU
10226-28
   

Stor lekplats för dockor från Smoby Baby Nurse, med matstol, skötbord och vagga lämplig för dockor och gosedjur upp till 42 cm - samt 19 tillbehör.

Det stora Baby Nurse-lekcentret från Smoby ger barnet gott om plats att leka förälder och barn med sin babydocka eller nalle! Här kan barnet ta hand om sin bebis under lång tid tack vare 3 olika lekområden dedikerade till den lilla, inklusive kök, badrum och sovrum. Till exempel kan barn börja med att mata sin babydocka i köket, sedan gå till badrummet för att byta om och tvätta den innan de till slut stoppar ner sin baby i sängen. Kanske måste en godnattsaga läsas innan bebisen kan sova?

Detta lekcenter innehåller flera tillbehör för att ytterligare förbättra leken såsom en gryta, tallrik med sked, nappflaska, tandborste, lekmat och en mängd annan utrustning för att kunna ta hand om och ta hand om din bebis. Det medföljer till och med ett "hur man tar hand om en baby"-häfte! Tack vare de varierande lekfunktionerna kommer barnet att ha allt de behöver för roliga och uppslukande rollek.

Innehåller:

  • Smoby Baby Nurse lekcenter för docka
  • Gryta, tallrik, sked, nappflaska
  • Tandborste, burk med barnmat
  • Mekanisk termometer, handtvål, låda med plåster
  • Duschmunnstycke med mekanisk funktion
  • Pulverflaska, Babyhäfte

Detaljer:

  • Mått: ca. 149 x 71 x 71 cm
  • Ålder: från 3 år
  • Passar dockor upp till 42 cm

Obs: Docka ingår ej, säljs separat.

Mer information
Modell220376
EAN3032162203767
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.