Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Silverlit Robo Beats - robot som dansar till musik - 20 cm

Silverlit robotar

De flesta barn älskar robotar och olika robottdjur. Silvertlit tillverkar interaktiva robotar i olika fasonger som kommer med spännande funktioner. Robotleksaker introducerar barnen för en spännande värld där teknologin står i centrum. Här hittar ni bland annat robotleksaker som föreställer olika djur och robotar som kan programmeras till att utföra olika handlingar. Detta är leksaker som bjuder på många timmar med underhållande lek.

Vårt lågpris: 172:-
I lager
SKU
03217-108
   

Möt Silverlits Robo Beats- den dansande roboten! Robo Beats har två olika leklägen: DJ och dans. Aktivera robotens DJ läge genom att klappa på robotens huvud. Den kommer då att börja spela musik så att festen kan börja. Men om du trycker på robotens huvud kommer roboten att börja dansa. Klarar du av att följa dansstegen? Den har stora lysande ögon och har roliga musik ljudeffekter. Låt Robo Beats köra igång festen och dansa ihop.

Innehåller:

  • Silverlit Robo Beats robot

Detaljer:

  • Mått: 21 x 12 x 20 cm
  • 2 leklägen: DJ och dans
  • Rek. ålder: från 3 år
  • Batteribehov: 3 x AAA (ingår ej)
Mer information
Modell88587
EAN4891813885870
VarumärkeSilverlit
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.