Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Wild Life Upplevelsestation - lekset med utkiksplattform, figur och 5 djur

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 511:-
I lager
SKU
03216-45
   

Den nya upplevelsestationen Schleich® Wild Life erbjuder massor av spännande möjligheter för en rolig lekstund, med skogsvaktaren Steve och populära djurfigurer från Schleichs vilda värld. Skogsvaktaren Steve upptäcker något nytt varje dag med sina djur på äventyrsstationen. Hans första besök på morgonen är de två små sköldpaddorna som är redo att leka och glida nerför backen, det finns inga bekymmer i världen enligt dem. Den söta lilla apan har också det kul i sin träd-rutschkana. Vart kommer allt ljud ifrån? Den svarta pantern och krokodilen bråkar om vem som ska krypa in i grottan! Vaktaren Steve korsar snabbt över hängbron för att försöka få dem att sluta bråka, men han måste vara försiktig – några av träplankorna på hängbron är ruttna. Steve går försiktigt över så att han inte faller. Klarar han det?

Roliga fakta:

 • Den söta, lilla apan älskar att svinga från gren till gren.

Funktioner:

 • Figuren har rörliga armar och ben
 • Stationen kan monteras på valfri plats
 • Med rutschkana och gömställe för djuren
 • Hängbro med fallfunktion
 • Med rörlig kran

Innehåll:

 • 1 upplevelsestation, 1 skogsvaktare figur
 • 1 gorilla-baby, 1 svart panter, 1 krokodil
 • 2 baby-sköldpaddor
 • 1 hängbro med fallfunktion, 1 golvpanel, 1 repstege
 • 1 kran med krok, 1 anslutningskrok, 1 rutschkana i trä
 • Och andra tillbehör

Detaljer:

 • Mått: 50 x 30 x 35 cm (BxDxH)
 • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell42507
EAN4059433428659
VarumärkeSchleich
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.