Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Tennessee Walker-föl

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 72:-
I lager
SKU
17817
   

Hovar på Tennessee Walkers har en extremt flack vinkel. De flesta hästar av denna ras är "barfota", det vill säga de bär inte hästskor. Skor skulle bara vara i vägen när de går.

Tennessee walkers är kända för sina gångarter, som är extremt behagliga för ryttarna: ”walk”, ”running walk” och ”galopp”. Även fölen kan instinktivt dessa gångarter och älskar att visa upp dem när de skuttar runt och leker i paddocken. Alla tennessee walkers härstammar från ett svart föl som hette Black Allen, född 1886. Black Allen tyckte inte om att trava, utan föredrog snabb passgång (”walk” och ”running walk”). Uppfödarna lärde sig snabbt att uppskatta dessa nya gångarter.

Roliga fakta

  • Tennessee Walkers är kända för sina extremt mjuka, smidiga gångarter.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Equus ferus caballus
  • Global utbredning: Hela världen
  • Status för bevarande: Tam

Detaljer:

  • Mått: 8,4 x 3 x 7,9 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell13804
EAN4005086138049
VarumärkeSchleich
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.