Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Simmental-ko 13 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 80:-
I lager
SKU
18101
   

Simmental-kor har ett vitt huvud, vita ben, en vit mage och en vit yvig svans. Resten av deras päls är täckt med fläckar som varierar i färg från ljust guldbrun till rödbrun.

Gräs är svårsmält. Det är därför kor måste tugga i genomsnitt 50 gånger per minut – totalt 30 000 gånger per dag. Även om vi människor verkligen försöker kan vi normalt sett inte tugga en bit mat mer än 30 gånger. Kor producerar mer än 150 liter saliv per dag på grund av detta. Detta gör att de blir väldigt törstiga och måste dricka mycket vatten, upp till 180 liter per dag. Det är ungefär lika mycket som ett badkar fyllt till kanten. Om de är mycket törstiga, kan de till och med dricka 25 liter vatten i minuten.

Roliga fakta

  • Kor kan lukta sig till färskt, grönskande gräs från upp till åtta kilometers avstånd.

Vetenskapliga fakta

  • Global utbredning: Världen över

Detaljer:

  • Mått: 7,7 x 13 x 4 cm.
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell13801
EAN4059433330822
VarumärkeSchleich
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.