Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich katt sittande - 5 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 50:-
I lager
SKU
17865
   

Katter är fascinerande varelser på grund av sina graciösa, lätta rörelser, de uttrycksfulla ögonen och den felfria pälsen. Katter har ett extremt bra balanssinne, och även om de råkar falla skadar de sig sällan. Det sägs till och med att oavsett hur en katt faller landar den alltid med tassarna först. Och det är sant: Om de faller med ryggen före, vrider de först huvudet och frambenen mot marken och sedan ryggraden och bakbenen. Genom att sträcka på benen och spreta ut tassarna stannar de dessutom upp fallet, precis som en fallskärm. I och med denna förmåga kan de försiktigt mildra fallet.

Roliga fakta

 • Katter kan höra mer högfrekventa ljud än hundar.

Vetenskapliga fakta

 • Vetenskapligt namn: Felis silvestris catus
 • Global startsida: Världen över

Detaljer:

 • Mått: 4,5 x 2,5 x 3,8 cm.
 • Rek.ålder: från 4 år.
  Mer information
  Modell13771
  EAN4059433025629
  VarumärkeSchleich
  Ålder3-8
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.