Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Blomsterdrake mamma och unge

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 185:-
I lager
SKU
01202-90
   

Den vackra blomsterdrakemamman och hennes söta baby från Schleich® bayala® bor på de stora blomsterängarna i den glittrande bayala-världen. Där blev drakbabyn vän med blomenhörningsfölet och de älskar att leka på ängarna. Drakmamman och blompegasusen älskar att titta på när de båda leker.

På de stora blomsterängarna i Schleich® bayala®-värld bor blomdrakmamman och hennes gulliga barn. Där har drakbabyn fått en ny vän att leka med: det vilda lilla blomenhörningsfölet. Tillsammans busar de runt och har kul. Ibland kommer Marween och Piuh förbi och då leker alla på blomsterängarna medan blomdrakmamman och blompegasusen tittar på.

Roliga fakta

  • Drakmamman och babyn älskar varandra så mycket att det ibland kan slå lågor när de kramas.

Innehåll:

  • Blomsterdrake - mamma och unge

Detaljer: 

  • Mått: 15 x 16,5 x 18 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70592
EAN4059433036557
VarumärkeSchleich
Ålder4-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.